Останнє оновлення: 29 жовтня 2026 р.
Коли ви входите через Google, ми отримуємо ваше ім'я, адресу електронної пошти, фото профілю та ідентифікатор акаунта Google. Ми не отримуємо й не зберігаємо ваш пароль від Google.
Ми також зберігаємо те, що ви створюєте на сайті: відгуки й оцінки, голоси, заявки на застосунки та повідомлення, які ви нам надсилаєте, а також фото профілю, якщо ви його завантажите.
Ваші ім'я та фото показуються поруч із вашими відгуками. Ваша електронна пошта ніколи не показується публічно; її бачать лише наші співробітники в панелі адміністратора, щоб займатися модерацією та повідомленнями.
Ми не продаємо ваші дані й не використовуємо рекламні трекери.
Ми використовуємо один необхідний cookie (ts_sess), щоб ви залишалися в акаунті, а ваш браузер запам'ятовує вибрану мову. Шрифти завантажуються з Google Fonts.
Ви можете будь-коли змінити своє ім'я та фото в профілі. Щоб отримати копію своїх даних або видалити акаунт, напишіть нам через сторінку контактів.